Mørkelagt

Mørkelagt Forlaget Fjorden

Hvor langt vil du gå for at beskytte din familie?


Forestil dig, at strømmen går lige nu. Og forestil dig så også, at den ikke kommer tilbage igen. Hverken i morgen eller om en måned. Hvordan vil du få mad på bordet? Skaffe medicin og lægehjælp?


Den dag strømmen går, er Rasmus på arbejde i Odense, mens hans kone Rikke og deres teenagesøn er hjemme i København. Skal de blive, hvor de er og satse på, at alt snart bliver normalt? Eller skal de forsøge at finde hinanden i et samfund, der hurtigere end forventet bryder sammen? Uden mulighed for at kommunikere tvinges de ud i en ny virkelighed, hvor der kun er få allierede i kampen om overlevelse.


Mørkelagt er en realistisk, dystopisk fortælling om, hvad der sker med det almindelige menneske, når samfundet bryder sammen. Bogen er skrevet af Christina Lassen-Andersen og udkom på Fjorden februar 2020. 

Uddrag af bogen

ANMELDELSER

Bogblogger: Cats, Books & Coffee

"Historien er tydeligt velgennemtænkt og skrevet i et flydende sprog. Man fanges hurtigt af handlingen, og hvis man som jeg er fan af The Walking Dead, så fremkalder bogens handling og sprog skræmmende billeder på nethinden. (...) Mørkelagt er en flot og fascinerende debut om overlevelse og kærlighed."


5 ud af 5 poter

Bogblogger: Den lille boghylde

" En utrolig nervepirrende men spændende bog, man ikke slipper før sidste side er læst."

Bogblogger: Bogblogger.dk

" Hvis du er i humør til noget rigtig ubehageligt, noget der får dig til at bøje dig taknemmeligt i støvet over selv de mest basale ting, så er Mørkelagt noget for dig."

DET SIGER LÆSERNE

"Mørkelagt er utrolig godt skrevet i et sprog, som er let læseligt - meget spændende og kunne næsten ikke lægge bogen fra mig, da jeg først var startet."

Susanne Nim, Odense

"Utrolig spændende roman - fiktion ja - men samtidig uhyggelig, nutidig socialrealisme.

Glæder mig til næste roman fra denne forfatter!"

Bente Jakobsen, Hørsholm

“Allerede i første kapitel af Mørkelagt er man solgt og spændingen varer ved hele vejen igennem til sidste side. Uhyggelig realistisk og så er den skrevet i et let og flydende sprog”

Dorte Winsløw, Græse Bakkeby