Elektrisk Blå - som et 80'er digt udgivet på Forlaget Fjorden

Elektrisk blå, som et 80’er digt er en historie om venskab, sorg og om at genopfinde sig selv.


Jannik vokser op som en akavet og nørdet dreng på Vestegnen i 80’erne. Først da hans familie flytter, og han som teenager møder vennen Lasse, begynder Jannik at føle sig hjemme i verden. De finder hinanden i basket klubben, på gymnasiet, på Roskilde Festival og i musikken. Sammen bygger de parallelle liv og snakker om deres drømme; om at lave musik, om at skrive en bog og om det roadtrip på tværs af USA, som hele tiden udsættes.


Midt i voksenlivet bliver Lasse terminalt syg. Diagnosen og det forestående tab efterlader Jannik i et vakuum. Noget må ændre sig.

 

I bogen refereres til 80’ernes og 90’ernes musik. Forfatteren har lavet en playlist på Spotify, så læserne kan lytte med, som en form for soundtrack til bogen. Bogens forord er desuden skrevet af Jonathan Elkær fra duoen Phlake. Elektrisk Blå er Jannik Landt Fogts debut.                                                                                        

Uddrag af bogen

Anmeldelser

Bogblogger: Bogens liv

"Denne udgivelse er så mange ting i ét! En selvbiografi og et digt. En vigtig historie der stikker langt ind i hjertet. En fortælling om sorg og ulykke, men også om kærlighed. Vigtigst af alt, er dette en bog fra hjertet! Fra et hjerte til et andet, sender jeg denne bog min varmeste anbefaling."


Antal stjerner af 6: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogblogger: Den krøllede bibliotekar

"Sproget er så vanvittig fint, smukt og poetisk og det skaber rammerne for en sørgelig og alligevel smuk fortælling.


Antal stjerner af 5:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogblogger: HelloLasse

"Hvor skal jeg starte, hvor skal jeg slutte?

Du læser de historier, hvor du sidder tilbage og mangle ordene for hvad du føler, du ved, hvilke farver de har, men du kan ikke råbe RØD, GUL, GRØN, SORT eller HVID, for du er den eneste der ved, hvad de farver betyder for DIG."


Antal stjerner af 5: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogblogger: Bøger, bøger, bøger

ELEKTRISK BLÅ SOM ET 80’ER DIGT er en hurtig læst bog, der bliver siddende i kroppen længe efter endt læsning. Det er en meget ærlig beskrivelse af hvad der sker, når døden kommer for tidligt og tager et af de mennesker, man elsker mest. Forfatteren kommer igennem alle følelser på vej til anderkendelsen af, at livet er for kort til ikke at følge sine drømme. Jeg er næsten ked af, at bogen er så kort.


Antal stjerner af 5: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogblogger: Bogbanden

Elektrisk blå, som et 80’er digt” er en velskrevet historie om en klub, som jeg selv er del af. En historie hvor jeg som 90’er barn kun kunne føle nostalgi i de forskellige minder. En historie hvor sproget er ligetil og bramfrit. Det tog mig ikke lang tid at sluge bogen, men jeg ved at den tager mig lang tid at fordøje-på den gode måde. Jeg har grint, grædt og nikket genkendende til hver en side. Jeg kan kun anbefale “Elektrisk blå, som et 80’er digt” til alle jer, der kunne bruge en ligetil bog, som er hurtigt læst, men samtidig sætter et aftryk i jer.


Antal stjerner af 6: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Elektrisk blå i undervisningen


Er du klasselærer i dansk, enten i udskolingen eller på en gymnasial uddannelse?
Så kan du nu bestille et klassesæt hjem til din klasse. Klassesættet består af 30 bøger inklusiv gratis undervisningsmateriale.

Normalpris pr bog er 179,95,- Du får hele klassesættet til 4.500 kr. (150 kr. pr bog)  


LÆS MERE


Elektrisk blå - som et 80'er digt