Bøger, bøger, bøger


Mørkelagt af Christina Lassen-Andersen

Mørkelagt


Det er en helt almindelig dag, da strømmen går. Hurtigere end forventet bryder samfundet sammen, og bogens hovedpersoner må navigere i en ny virkelighed. 


Mørkelagt er en realistisk, dystopisk fortælling om, hvad der sker med det almindelige menneske, når alting ændrer sig. Bogen er skrevet af Christina Lassen-Andersen og udkom på Fjorden i februar 2020. 


LÆS MERE

Elektrisk Blå som et 80'er digt af Jannik Landt Fogt

Elektrisk blå - som et 80'er digt

Jannik vokser op som akavet nørd på Vestegnen i 80’erne. Først da hans familie flytter, og han møder Lasse, begynder Jannik at føle sig hjemme i verden. 30 år senere bliver Lasse terminalt syg og dør. Jannik efterlades i et vakuum, hvorfra han kun kan se en udvej.


Elektrisk Blå er en bog om sorg. Men den er også et vibrerende portræt af en generation og af et venskab, der er lidt ud over det sædvanlige. 


LÆS MERE


Tabte drømme - kvinder og spontan abort af Christina Lassen-Andersen

Tabte drømme 

Hvert år i Danmark slutter 20.000 graviditeter alt for brat. Og alt for ofte bliver kvindens sorg og behov for at tale om sit tab negligeret eller ignoreret. Bogen her er til dig, der har været igennem en spontan abort og nu sidder tilbage med en masse følelser, tvivl og tanker, der er svære at tale om. 


I "Tabte drømme" fortæller forfatteren Christina Lassen-Andersen hudløst ærligt om sine egne tre spontane aborter. Fortællingen er hele vejen igennem præget af stor åbenhed om de oplevelser, hun og hendes mand gennemgik. 


LÆS MERE


Copyright Forlaget Fjorden©