Giv din bog den

bedste chance

Betalæsning


Hvis du er glad for at skrive, så ved du, at det er en tillidssag at aflevere sit ufærdige arbejde til andre. Vi kan godt selv huske den der horrible følelse første gang, vi gjorde det... Men som du sikkert også ved, så er feedback grundstenen i at blive endnu bedre til at forme historier, scener og karakterer. Ja - at blive bedre til at skrive. 


Måske har du allerede haft betalæsere? Måske har et familiemedlem eller en ven læst dit manuskript? Det er svært at være ærlig, når man har en personlig relation, og måske fik du ikke noget synderligt konstruktivt med dig. Det får du hos os.


Vi sørger for at give dig et nyt perspektiv. Vi finder de kedelige personer og ser svaghederne i dit plot. Vi sætter også fokus på dine sproglige udfordringer og giver dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre. 


Om du skriver skøn- eller faglitteratur, børnebøger, digte, fantasy, kortprosa eller noget helt andet har ingen betydning. Vi sørger for at finde den helt rigtige betalæser til lige netop dig. 


Vi leverer et uddybende dokument med alle vores overvejelser suppleret med kommenterer direkte i din tekst. Og langt de fleste gange leverer vi indenfor fem hverdage.

Hjerne & Hjerte


"Betalæsning hos Forlaget Fjorden gav mig præcis den saltvandsindsprøjtning, jeg havde brug for. Min tekst blev læst med hjerne og hjerte, og feedbacken var grundig og velbegrundet. Både gode og svage punkter blev udpeget, og kritikken viste tydeligt vejen til forbedringer. Dialogen omkring betalæsningen var effektiv og konstruktiv, og jeg fik endda tilsendt feedbacken inden den aftalte deadline."


Charlotte Haile

- Forfatter

Hvordan?


Processen er ganske enkel. Du køber pakken i webshoppen. Herefter modtager du en mail med praktiske oplysninger og sender dit dokument til os. Vi går i gang med opgaven, og indenfor max otte hverdage modtager du resultatet.


Ved pakke 3 sender du os en mail og får svar senest to dage efter med et konkret tilbud på pris og deadline.
OBS: Medsend hele eller dele af dit manuskript i første mail, så vi har det allerbedste udgangspunkt for at give dig et tilbud.


Det får du

Grundig gennemlæsning af dit tilsendte dokument samt et dybdegående dokument (responsum), der fortæller dig, hvor dine udfordringer ligger, samt hvordan vi vil anbefale dig at arbejde videre. Derudover supplerer vi med kommentarer direkte i dokumentet, så du konkret kan se, hvad vi taler om. Bemærk, at vi kun betalæser i Word kompatible programmer.


Efterfølgende er du altid velkommen til at bede om uddybning eller stille spørgsmål via mail.

Hvem er vi?

På Fjorden er vi stolte af at være betalæsere. Vi kommer alle med udgivelser og mange års bogbrancheerfaring bag os. Alle læser vi af lyst og med et ønske om at gøre andre bedre.


Vi vil altid tilstræbe, at du får den betalæser, der har størst passion for dit emne eller type af tekst. 


Som betalæsere vægter vi ærlighed højt. Som kunde beder du om vores mening - så den får du. Vi sætter også en ære i at være konstruktive. Du får med andre ord altid et bud på, hvordan dine udfordringer kan løses.

Dygtige & konstruktive


"Har fået en virkelig professionel ydelse hos jer og min bog er blevet SÅ meget bedre af det. Så tusind tak for det."Lene Arnvind

- Børnebogsforfatter

Det med småt

FAST PRIS

 • Alle priser er inklusiv moms
 • Betaling foregår på forhånd via webshoppen med mindre andet er aftalt


KLAR DEADLINE

 • Pakke 1 & 2: Max 8 hverdage
 • Lyrikpakken: Max 8 hverdage
 • Pakke 3 aftales individuelt


SPØRGSMÅL?DET GØR VI

 • Læser alle typer af skønlitteratur og faglitteratur
 • Behandler din tekst i streng fortrolighed
 • Gennemlæser teksten med fokus på oplevelsen som læser og med ønsket fokus fra forfatteren 
 • Slår ned de steder, vi vurderer, der er mulighed for forbedring
 • Kommenterer direkte i teksten, så det giver mening for dig
 • Leverer et separat dokument med vores kommentarer (responsum)


DET GØR VI IKKE

 • Læser korrektur
 • Omskriver teksten eller sprogtilretter konsekvent
 • Følger op og/eller læser teksten igen
 • Vurderer tekstens egnethed til udgivelse