Tabte Drømme

Kvinder og spontan abort

Crowdfund bogen



Vil du hjælpe med at få bogen godt på vej?


Vi har søsat en crowdfunding kampagne, hvor vi søger om 25.000, der skal sørge for at få "Tabte drømme" udgivet. Pengene kommer udelukkende til at gå til denne udgivelse og vil blive brugt på grafiker, eksperthonorar og tryk. 


Og hvad er crowdfunding så for en fisk?


Det er en struktureret måde, man kan samle penge ind til sit projekt og samtidig overholde al gældende lovgivning. Forlaget får udelukkende pengene udbetalt, hvis projektet opnår fuld støtte. Opnår det ikke fuld støtte, bliver pengene betalt tilbage til giverne.

20.000 tabte drømme om året

20.000 eller omkring 20% af alle kendte graviditeter ender alt for tidligt. Hvert eneste år. Langt de fleste af disse spontane aborter ligger i første trimester. Har du været igennem en spontan abort, har du helt sikkert også hørt følgende:


"Det er naturens måde at fravælge."

"I prøver bare igen. Nu ved du jo, at du kan blive gravid."

"Det er ikke din skyld, så tænk ikke mere på det."


Og for nogle kvinder gør det ondt, men de kommer videre. Men for en del andre kvinder, er det svært at ryste sorgen af sig. De kæmper med spørgsmål om skyld og sorg og er angste for at prøve at blive gravide igen.


Det vil vi gerne skrive en bog om


Bogen "Tabte drømme - kvinder og spontan abort" bliver skrevet til netop de kvinder. Det er ikke et lægefagligt opslagsværk. Dem findes der masser af. Det er heller ikke en psykologisk selvhjælpsbog. 


Her skriver kvinder, der selv har mistet, til kvinder i samme situation.

Os bag Tabte Drømme

Christina Lassen-Andersen


Christina er uddannet historiker og gjorde i mange år karriere i medicinalbrancen. I 2018 sagde hun sit teamleder job op og forfulgte istedet en drøm. Idag lever hun af at være forfatter og ejer af forlaget her.


Ved at fortælle sin egen historie om spontan abort håber Christina at kunne hjælpe andre kvinder igennem en svær tid.

Lise Unmack


Lise blev uddannet jordemoder i 1986 og har lige siden bragt et utal af børn til verden. De sidste 10 år har Lise primært beskæftiget sig med fertilitet og har fulgt og støttet kvinder igennem hele processen.


For Lise er det kontakten med kvinden, der er i centrum. Ved at bidrage til bogen her, udøver hun sin empati på en ny måde.

Følg med i udgivelsen


Du kan følge med i projektet ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge Forlaget Fjorden på Facebook.

 
 

Copyright Forlaget Fjorden©