Tabte drømme - kvinder og spontan abort

Tabte drømme - kvinder og spontan abort af Christina Lassen-Andersen

Bogen her er til dig, der har været igennem en spontan abort og nu sidder tilbage med en masse følelser, tvivl og tanker, der er svære at tale om. Hvert år i Danmark slutter 20.000 graviditeter alt for brat. Og alt for ofte bliver kvindens sorg og behov for at tale om sit tab negligeret eller ignoreret.


I "Tabte drømme" fortæller forfatteren Christina Lassen-Andersen hudløst ærligt om sine egne tre spontane aborter. Fortællingen er hele vejen igennem præget af stor åbenhed om de oplevelser, hun og hendes mand gennemgik. På overfladen var alt godt, men indvendigt var følelserne ved at overmande fornuften.


Sideløbende deler 15 andre modige kvinder også deres historier om at miste. Og fertilitetsjordemoder Lise Unmack deler kærligt sin erfaring og får luget ud i misforståelser.


Bogen er præget af ærlighed og åbenhjertighed og et ønske om at hæve tabuet og berøringsangsten i samfundet overfor kvinder, der aborterer spontant. 


"Tabte drømme" udkommer til november 2020. Forudbestil dit eksemplar allerede nu!

Følg med i udgivelsen


Du kan følge med i projektet ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller ved at følge Christina Lassen-Andersen på Facebook.

 
 

Copyright Forlaget Fjorden©