Elektrisk Blå - som et 80'er digt udgivet på Forlaget Fjorden

Elektrisk blå, som et 80’er digt er en historie om venskab, sorg og om at genopfinde sig selv.


Jannik vokser op som en akavet og nørdet dreng på Vestegnen i 80’erne. Først da hans familie flytter, og han som teenager møder vennen Lasse, begynder Jannik at føle sig hjemme i verden. De finder hinanden i basket klubben, på gymnasiet, på Roskilde Festival og i musikken. Sammen bygger de parallelle liv og snakker om deres drømme; om at lave musik, om at skrive en bog og om det roadtrip på tværs af USA, som hele tiden udsættes.


Midt i voksenlivet bliver Lasse terminalt syg. Diagnosen og det forestående tab efterlader Jannik i et vakuum. Noget må ændre sig.

 

I bogen refereres til 80’ernes og 90’ernes musik. Forfatteren har lavet en playlist på Spotify, så læserne kan lytte med, som en form for soundtrack til bogen. Bogens forord er desuden skrevet af Jonathan Elkær fra duoen Phlake. Elektrisk Blå er Jannik Landt Fogts debut.                                                                                        

Uddrag af bogen

ANMELDELSER

Bogblogger: Bogens liv

"Denne udgivelse er så mange ting i ét! En selvbiografi og et digt. En vigtig historie der stikker langt ind i hjertet. En fortælling om sorg og ulykke, men også om kærlighed. Vigtigst af alt, er dette en bog fra hjertet! Fra et hjerte til et andet, sender jeg denne bog min varmeste anbefaling."


Antal stjerner af 6: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogblogger: Den krøllede bibliotekar

"Sproget er så vanvittig fint, smukt og poetisk og det skaber rammerne for en sørgelig og alligevel smuk fortælling.


Antal stjerner af 5:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogblogger: HelloLasse

"Hvor skal jeg starte, hvor skal jeg slutte?

Du læser de historier, hvor du sidder tilbage og mangle ordene for hvad du føler, du ved, hvilke farver de har, men du kan ikke råbe RØD, GUL, GRØN, SORT eller HVID, for du er den eneste der ved, hvad de farver betyder for DIG."


Antal stjerner af 5: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bogblogger: Bøger, bøger, bøger

ELEKTRISK BLÅ SOM ET 80’ER DIGT er en hurtig læst bog, der bliver siddende i kroppen længe efter endt læsning. Det er en meget ærlig beskrivelse af hvad der sker, når døden kommer for tidligt og tager et af de mennesker, man elsker mest. Forfatteren kommer igennem alle følelser på vej til anderkendelsen af, at livet er for kort til ikke at følge sine drømme. Jeg er næsten ked af, at bogen er så kort.


Antal stjerner af 5: ⭐️⭐️⭐️⭐️

Elektrisk blå - som et 80'er digt

Copyright Forlaget Fjorden©