Er det mon 

godt nok?

Klassisk betalæsning

Mange har en god historie på hjerte. Men der kan være langt fra en god idé til et manuskript, der er sammenhængende og fanger læseren. 

Vi er stødt på mange faldgruber i vores arbejde som betalæsere. Det kunne for eksempel være:


Plot: Hænger historien sammen? Er det spændende? Holder tidslinjen? 

Karakterer: Kan man som læser se og mærke dine personer? Har de fejl og mangler ligesom alle andre mennesker?

Show don't tell: En klassisk forfatterfælde. Har du aldrig hørt om konceptet, er det nok meget godt lige at google det...


Vi betalæser ud fra antallet af ord. Har du skrevet mere end 30.000 af slagsen, har vi brug for at se dit manuskript, før vi kan give dig et tilbud, der passer lige præcis til dig. 


Har du skrevet en børnebog eller en fagbog? Så se også gerne nærmere på vores pakker på det område. Eller måske er du mere på jagt efter et grundigt tjek af din skriveteknik?

Det praktiske


Processen er egentlig ganske enkel. Du køber pakken i webshoppen. Herefter modtager du en mail med praktiske oplysninger og sender dit dokument til os. Vi går i gang med opgaven, og indenfor max fem hverdage modtager du resultatet.


Ved pakke 3 sender du os en mail og får svar senest dagen efter med et konkret tilbud. Medsend gerne hele eller dele af dit manuskript i første mail. 


Det får du

Grundig gennemlæsning af dit tilsendte dokument. 

Et dybdegående dokument (responsum), der fortæller dig, hvor dine udfordringer ligger, samt hvordan vi vil anbefale dig at arbejde videre.

Supplerende kommentarer direkte i dokumentet, så du konkret kan se, hvad vi taler om. Bemærk, at vi kun betalæser i Word kompatible programmer.


Efterfølgende er du altid velkommen til at bede om uddybning eller stille spørgsmål via mail.


Måske er du mere på jagt efter grundig feedback på dine skrivetekniske evner? Så se nærmere på vores sprogtjek.