Skriver du til verdens

sværeste målgruppe?

Børnebogsbeta

I børnelitteratur er det let at skyde over eller ved siden af målet. For det er desværre ikke helt nok, at dine egne unger elsker din fortælling. Det skal andre jo også helst.

Har du for eksempel fuldstændig styr på de her ting?


Målgruppe: Rammer dit sprog og valg af ord din aldersgruppe? Eller med andre ord - forstår ungerne overhovedet, hvad du skriver...?

Længde: Vrider de sig på stolen? Især hvis du skriver til børnehavebørn, skal du være ekstremt opmærksom på, at din historie ikke trækker i langdrag. 

Plot: Ja, det er altså også vigtigt til børn. Der skal være noget drama. Og måske er det "bare" sutten, der er forsvundet, eller bedstevennen, der driller. Men der skal være noget kød på det.


Det praktiske


Processen er egentlig ganske enkel. Du køber pakken i webshoppen. Herefter modtager du en mail med praktiske oplysninger og sender dit dokument til os. Vi går i gang med opgaven og indenfor max fem hverdage, modtager du resultatet af første gennemlæsning. 


Første gennemlæsning

Gennemlæsning af hele dit manuskript (max 8000 ord).

Et dybdegående dokument (responsum), der fortæller dig, hvor dine udfordringer ligger, samt hvordan vi vil anbefale dig at arbejde videre.

Supplerende kommentarer direkte i dokumentet, så du konkret kan se, hvad vi taler om. 


Redigering

Herefter går du i krig med rettelser og redigering, og når du er klar, sender du os den nye version. Om der går to dage eller to måneder, er helt op til dig. Har du brug for uddybning eller sparring undervejs, er du velkommen til at kontakte os.


Anden gennemlæsning

Vi gør sådan set det samme som ved første gennemlæsning, men nu er vi primært opmærksomme på de tidligere fokusområder og dine rettelser. 

Du modtager igen et responsum og kommentarer i dokumentet. 


Bemærk, at pakken dækker op til 8000 ord, som normalt er mere end rigeligt til de fleste børnebøger. Har du skrevet en længere bog, eller har du skrevet en serie af bøger, så kontakt os for et tilbud. 


Er du ikke interesseret i anden gennemlæsning? Så se nærmere på vores klassiske betalæsning.


Så har du skrevet en børnebog eller måske en billedbog til yngste? En højtløsningsbog til de ældste i børnehaven? Eller er det en letlæsningsbog til indskolingen? Vi hjælper dig med at gøre dit manuskript endnu bedre.


Børnebogsbeta (max 8000 ord): 895,-